Месники, Джокер та Дональд Трамп: підсумки Twitter за 2019 рік
12 грудня 2019
12.12.2019

Twitter підбив підсумки найбільш популярних тем та контенту в 2019 році. Про це компанія написала у своєму офіційному блозі.

Рекордсменом за кількістю ретвітів стала фотографія яйця, яка набрала 958 тисяч ретвітів та більше півмільйона вподобань.

На другому місці відео корейського гурту BTS, яке хоч і має більше ретвітів (1,4 мільйони), однак фанатів звинуватили в штучному накручуванні і поставили на друге місце, оскільки найбільше унікальних поширень таки в яйця. Третім за популярністю стало відео з каченям, яке бігає за людьми. В нього більше 600 тисяч поширень.

Найбільш обговорюваним серіалом року стала “Гра Престолів”. В категорії “Фільми” на першому місці “Месники: Завершення”, а Том Холланд, який зіграв в цьому фільмі одну з головних ролей, став актором року.

інфографіка Twitter: найпопулярніші ТВ-шоу

інфографіка Twitter: найпопулярніші актори

Найбільш популярним політиком став президент США Дональд Трапм. На другому місці його попередник Барак Обама, в прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді замикає трійку в цій категорії.

інфографіка Twitter: найпопулярніші політики

інфографіка Twitter: найпопулярніші новинні хештеги

Нагадаємо, в грудні Google традиційно презентує рейтинг найпопулярніших запитів українських користувачів в році, що минає. Компанія проаналізувала мільйони пошукових запитів і виокремила ті, що найдинамічніше зростали. Більше про це читайте на нашому сайті.