Facebook виділить $100 млн для підтримки малого бізнесу під час спалаху коронавірусу
18 березня 2020
18.03.2020

Компанія Facebook виділить $100 млн в рамках програми Small Business Grants Program для підтримки малому бізнесу під час карантину через спалах коронавірусу. Facebook ще не відкрив заявки на участь, але обіцяє це зробити найближчим часом.

“Незалежно від того, як розвивається пандемія COVID-19 у найближчі тижні та місяці, вона буде жорстокою для малого бізнесу, коли деякі змушені закриватись для громадської безпеки”, — повідомляють у компанії.

Отримати допомогу у вигляді грошових грантів чи кредитів на рекламу зможуть до 30 тисяч компаній у близько 30 країнах, де працює Facebook. Ці гроші можна буде витратити на операційні витрати: оплату оренди, зарплату працівникам.

Facebook також запускає Business Hub, який надаватиме поради щодо управління та стійкості бізнесу під час спалаху COVID-19.

Нагадаємо, Facebook та Міністерство охорони здоров’я України запустили сервіс миттєвого інформування про коронавірус в Україні. Користувачі отримуватимуть актуальну і достовірну інформацію через сповіщення від Facebook.