Amazon припиняє відправку товарів до РФ та Білорусі
10 березня 2022
10.03.2022

Американська компанія Amazon припиняє відправку товарів до Росії та закриває російським користувачам доступ до свого стримінгового сервісу Amazon Prime Video.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Ми призупинили відвантаження роздрібних продуктів клієнтам з Росії та Білорусі і більше не прийматимемо нових клієнтів AWS з Росії та Білорусі та сторонніх продавців Amazon», – повідомляє Amazon.

Amazon також призупинив доступ до Prime Video для клієнтів з Росії, а також більше не прийматиме замовлення на New World – єдину відеогру, яку продавала безпосередньо в Росії.

Компанія також нагадала, що, на відміну від деяких інших постачальників технологій у США, Amazon і AWS не мають центрів обробки даних, інфраструктури або офісів у Росії, і вони дотримуються давньої політики – не вести справи з російським урядом.

Як повідомлялося раніше, YouTube продовжує обмежувати роботу російських блогерів та пропагандистських каналів. Відтепер для всіх глядачів на території РФ не будуть доступні підписки YouTube Premium, Music Premium, спонсорство, суперчат, суперстікери та мерч. Відповідне повідомлення отримали блогери, які раніше заробляли на своєму контенті.